RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!
#11 Removed user 17.12.2015 18:46
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Дали съм болен мозък или не незнам.Но гледай как всичко което не се продаде от
Литекс ще дойде в ЦСКА.Това съм 100% сигурен.Лично мое мнение това бе умишлено
вадене с цел.</blockquote>
не съм казал , че си болен мозък това бяха думите на томас лафчис а тоя левскар е врял и кипял във футбола и мисля , че думите му имат някаква стойност !!!! Аз напълно подкрепям думите на Томас Лафчис е какво сливане ще има във в група ли ??? Литекс трябва да е в а група за да стане номера , а и гледах мача и такова орязване на отбор от поне много години не съм гледал !!! За мене си беше напълно спонтанно !!!!

#12 Removed user 17.12.2015 20:01
Sunkissed
8 Posts

В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона !
А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б отбора си в Б група с юноши.

И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от срещите срещу литекс заедно с Берое ;)

И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете разочаровани в крайна сметка.
От мен приятни празници (beer)

#13 Removed user 17.12.2015 22:30
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е
случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което
вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и
др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и
ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона !
А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и
Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни
отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се
доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б
отбора си в Б група с юноши.

И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те
печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от
срещите срещу литекс заедно с Берое

И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е
да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в
България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете
разочаровани в крайна сметка.
От мен приятни празници</blockquote>
Освен един конкурент по-малко , но дали ще спечелят левски не знам съмнявам мога да кажа кой най-много загуби българския запалянко , че бе свидетел на поредния цирк !!!!

#14 Plamo 18.12.2015 15:44
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Много намирисва този мач през уикенда...може и наистина да е сценарии от Гриша Ганчев, можем само да гадаем, но тук вече никой не може да попречи на Ганчев да прати играчите от Ловеч в ЦСКА, БФС можеше да го спре това нещо, ако не беше изхвърлил Ловчанлии. За мен беше най смешно в половината изигран мач свирената дузпа...такава абсурдна дузпа не съм виждал никога. Добре де, ако на др край на терена в същото време вратарят на Левски се сбие с играч на Литекс в наказателното поле на Левски ще се свири ли дузпа? А този пък Гаджев след мача се радваше все едно станал шампион с Левски :D

#15 Removed user 18.12.2015 17:12
Daredevils
329 Posts

Спомням си мач цска -левски който завърши с по 3 червени картона и за двата отбора .Края на мача Мболи беше хванал една топка и беше на земята , туре играч на левски мина покрай него и ритна топката , мболи стана и го удари с топката по главата .Съдията моментално даде червен картон на мболи и жълт картон на туре който имаше вече един жълт и респективно стана червен картон .Е следователно по логиката на този съдия дето свиреше левски-литекс е трябвало да даде дузпа за левски в мача срещу цска ????

#16 Removed user 19.12.2015 13:05
Waverunners
95 Posts

Ако гледаме реално на нещата винаги държавата е отсъждала в полза на двата ни смешни "гранда". Всичко е правено за тях, най-добрите играчи са отивали при тях. Съдиите винаги са свирели предимно за двата "гранда"(ако изобщо може да се нарекат такива) и така. Като цяло най-добре да го закриват това първенство и всичките ни групи да станат аматьорски, поне да не се залъгваме, че имаме "професионални" футболисти...(rofl)

#17 Plamo 19.12.2015 21:12
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Спомням си мач цска -левски който завърши с по 3 червени картона и за двата
отбора .Края на мача Мболи беше хванал една топка и беше на земята , туре играч
на левски мина покрай него и ритна топката , мболи стана и го удари с топката по
главата .Съдията моментално даде червен картон на мболи и жълт картон на туре
който имаше вече един жълт и респективно стана червен картон .Е следователно по
логиката на този съдия дето свиреше левски-литекс е трябвало да даде дузпа за
левски в мача срещу цска ????</blockquote>

Ей да, вярно сещам се за този мач :) Ето още едно доказателство за абсурдната дузпа, но странно за нея никой нищо не споменава никъде цяла седмица :)

#18 Removed user 22.12.2015 20:24
Dirt devils
1785 Posts

Възможно най-голямата порнография е в нашето първенство..(puke) (puke) (puke) (puke) (puke) Ето затова и не ги гледам....няма терени.....няма футболисти...........няма федерация..........НЯМА БГ ФУТБОЛ...........ПФУУУУУУУУУУУ

#19 Removed user 28.12.2015 09:53
Rockin rubies
12 Posts

Не мисля, че някой има право да обвинява Левски в случая.
1. Не Левски напусна терена.
2. Двата червени картона са сто процентови.
3. Дузпата е ХИЛЯДА процентова. Защо ли? По време на игра, когато има бутане в наказателното поле какво се свири? Спорна топка може би?
4. На мача в Ловеч, нямаше засада при отменения гол на Левски, но защо Гонзо не извади отбора?
5. Мачът, в който Лафчис извади Левски от терена е в мач за купата на България т.е. няма нищо общо с първенството на А група. След същия мач, който всъщност е ФИНАЛ, Славия вдига купата, а Левски е дисквалифициран и санкциониран.
6. Наредбата за провеждане на първенството- А група, която е и официален документ, който трябва да се следва и прилага гласи точно това, че Ловчанлии трябва да бъдат извадени от А група, но понеже Перукан е под натиск от Паспарту, решението за това дали да бъдат извадени или не, беше отложено, въпреки, че ДК и АпК ги наказаха, а както е редно да се знае изпълкомът НЕ може да отменя решения на комисиите, което е и логично, иначе за какво въобще ще са тези комисии.
7. Дори и да бъдат извадени, няма никакво основание за анулиране на резултатите им, отново по правилата описани в наредбата. Наредбата гласи, че когато отбор бъде ИЗВАДЕН ОТ ГРУПАТА преди приключване на първия полусезон, тогава се анулират мачовете! Както знаем, Литекс още не са изхвърчали, което означава, че при всеки случай, те ще бъдат извадени СЛЕД края на сезона!
8. Темата ЦСКА и Локомотив... Така нареченото "синьо" БФС, ако беше легитимно и компетентно, вече щяхте да сте забравили, че са ви изхвърляли! Трябваше да изхвърчите още през 2008 под ръководтвото на Лупи. Тогава така охулвания от вас Перукан, направи невъзможното и ви "спаси"! Така че за изпадането на ЦСКА и Локо Сф може да вините само и единствено Титаните, Томов, Гигов и тем подобни! Всичко друго е погледнато през червените очила и е субективно!
9. Реал Мадрид направиха административно нарушение, като пуснаха Черишев да играе и бяха дисквалифицирани! Явно и Испнския футбоен съюз е корумпиран!
Това беше часът по фактология.

#20 Removed user 28.12.2015 12:37
Falcons
1014 Posts

Много си далеч от истината колега
1.Да не Левски напусна терена,но заради калпавото съдийство което подпираше сините Литекс напусна.
2.Ако съдията беше дал фаул срешу вратаря за ОПАСНА ИГРА нямаше да се стигне до 2-рия червен картон(Това посягане се наказва мили мой приятел)
3.Прав си така е,но виж точка 2
4.1 грешка за 90 минути,срешу Н-брой за 45 едно и също ли е?
5.Какво наказание във финален мач.То след финала май няма друг кръг
6.Тук май си прав.Не съм адвокат
7.За край на полусезона се счита последния мач за годината.А решението могат да го земат когато си искат.Така че трябва да вадят точки по правилник.Но дали ще махнат ме съмнява(все пак Левски ще изостанат бая)
8.Реал и Барса са с милярди дългове но не ги вадят.Ако имаха желание можеха да ги разсрочат но не решиха
9.Реал още не е изваден!!
Твоите факти малко синеят,както моите червенеят :)